Behandl din kvinde rigtigt

1. Kvinder har brug for, at du lytter, husker og siger tak. Du er nødt til at lytte. En kvinde har brug for, at du lytter til hendes drømme, bekymringer og hvordan hendes dag har været. Du er nødt til at huske. Det handler ikke kun om fødsels- og bryllupsdage. Husk engang imellem at komme hjem med din kones yndlingsblomster eller koncertbilletter til den koncert, hun nævnte for et par måneder siden.

Det er utroligt, hvad en enkelt gestus kan gøre ved en kvinde, som elsker dig. Du er nødt til at takke hende. Ægteskabet kan godt være trættende. Der er kærlighed og dans i køkkenet, men der er også søvnløse nætter, banklån og strækmærker. Tak hende for de lange dage og nætter. Tak hende for smilene og grinene. Tak hende for dine børn.

2. Tag hende med ud på en date mindst to gange om måneden. Tag det pæne tøj på og tag hende med på restaurant, museum, i biografen eller bare en gåtur. Åben døren for hende og put din hånd på hendes ryg. Hver den mand, hun forelskede sig i, og som fik hendes hjerte til at galoppere.

3. Hvis du vil have din kone til at behandle dig som en mand, må du opføre dig som en mand. Din kone giftede sig ikke med dig for at opdrage dig. Hun lever ikke for at tage opvasken, fjerne dine sure sokker eller putte børnene, mens du ser fodbold,, læser avis eller er på FB. Du er ikke hendes projekt eller ansvar.

Der er intet mindre sexet end en person, der giver mere arbejde, flere bekymringer og mindre frihed. Hun giftede sig med sig, fordi hun besluttede sig for, at hendes liv ville være mere rigt og meningsfuldt med dig som partner. Du er hendes medsammensvorne i alle livets forhold. Der er ikke noget, som er mænds arbejde og kvinders arbejde. Der er kun jeres begges liv, som arbejder sammen.

4. Hun har brug for et øjeblik hver dag, som handler om hende. Din kone har brug for tid og plads. To ting, der ikke er meget af i et liv med arbejde og børn. Hun har brug for rum til at trække vejret, stoppe op og lave ingenting. Husk nu at lyt, lad vær med at løse det hun fortæller – lyt dog og vær hendes skraldespand – det er jo det vi kvinder har brug for. Lyt og sig ok, ja eller lignende på de rette steder.

5. Så sjovt er det heller ikke. Kvinder vil oftere have sex, hvis det involverer en orgasme, og det gør det ofte ikke. Af ukendte årsager er den kvindelige orgasme omgærdet af stor mystik. Det er selvfølgelig ikke sandt. Man kan sammenligne mænds seksualitet med en lyskontakt. Man finder kontakten, trykker på den og der er lys. En kvindes orgasme er mere som at flyve et fly.

Når man kommer ind i cockpittet, skal man trykke på knapperne i den rigtige rækkefølge, før det kan flyve. Processen er en smule mere besværlig. Men når du har lært den at kende, flyver I mod himlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.